מתכון לשתייה חמה:
1 מנה חליטה תה
2 מנות מים חמים
3 מנות חלב חם לבחירה
* ניתן לחמם כל המרכיבים יחד
לקישוט צ'אי מסאלה: לפזר אבקת קינמון
מתכון לשתייה קרה:
1 מנה חליטה תה
2 מנות מים קרים
2 מנות חלב קר לבחירה
מומלץ להוסיף קרח
לקישוט צ'אי קר: מקל קינמון
מתכון לקוקטייל:
ויסקי מסאלה
הגשה הכוס לו-בול עם קרח
60 מ"ל ויסקי ג'ים-בים או קונייאק
30 מ"ל תמצית צ'אי chai masala
30 מ"ל מיץ מנגו
שיקשוק ומזיגה לכוס
30 מ"ל גינג'ר ביר
קישוט בורד
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.